Itt blogolok

Itt blogolok

Szarka fiókák

2022. június 27. - Itt Blogolok

Itt a kertben van egy szarka család, a fiókák kora reggel óta kiabálnak kajáért. Már kirepültek, de a szülők még hordják nekik a kaját. Olyan hangot hallatnak, mint mikor a lufit eresztik le. Tök mókásak egyébként, a szarkák nagyon családcentrikusak, hordják a finomabbnál finomabb falatokat rendületlenül.

Én pedig ma reggel 5 ismétlést csináltam a tibeti 5 rítusból, mert új hét van. A súlyom magasabb, mint tegnap volt, pedig nem ettem semmi extrát. Ilyen cikk-cakkban megy lefelé a súlyom, de szépen megy lefelé.

Most pedig reggelizni fogok, a szokásosat: pirítós kenyeret sajttal vagy tojással és paprikát paradicsomot. Nem szeretek éhes lenni. Húst nem eszem már elég régóta, így maradnak a tejtermékek, a tojás és a zöldség - gyümölcs.

A bejegyzés trackback címe:

https://ittblogolok.blog.hu/api/trackback/id/tr4617868211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása