Itt blogolok

Itt blogolok

Tökmag vegan streetfood

2022. május 26. - Itt Blogolok

Ma egy barátommal ebédeltünk együtt a Tökmag Vegan Streetfood étteremben, isteni karfiol levest magokkal és citromfűvel. Jó sűrű krémlevest ettünk.

Nagyon jó hely, még a kcal, fehérje, szénhidrát és zsírtartalom is meg van jelölve az étlapon, ami még csak egészen kevés helyen szokás. Jó idő volt, kinn ültünk az utcán, beszélgettünk, ettünk, röhögcséltünk. Ez olyan hely, ahová máskor is visszamennék, pl. vasárnap, amikor gyorséttermi kaját van kedvem enni, de egészségesebbet szeretnék, mint a McDonalds.

Utána átültünk a Maródi cukrászdába házi krémest enni, majd sétáltunk és beszélgettünk a Duna parton. Jó kis program volt, sokat röhögtem. Ez a jó abban, ha valaki olyasvalakivel találkozom, aki már 19 éves koromban is ismert, hogy jókat tudunk röhögni, és ott tudjuk folytatni ahol abbahagytuk, akár évekkel ezelőtt is.

A bejegyzés trackback címe:

https://ittblogolok.blog.hu/api/trackback/id/tr3117841121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása