Itt blogolok

Itt blogolok

Realitás kontra elvárások - 2022 május

2022. május 21. - Itt Blogolok

Ez a chart azt mutatja meg, hogy milyen elvárásaim vannak a fogyásommal kapcsolatosan. Heti 0,5-0,7 kg fogyás az elvárás, ezt mutatja a sárga vonal, napi 0,1 kg egyenletes fogyást elvárva. Merjünk nagyot álmodni :-)

A kék vonal pedig a realitás május hónapban - eddig. Látszódik a bukás és látszódik az is, hogy a fogyás sosem egyenletes, főleg a víz háztartás alakulása miatt. Egyes napokon több vizet tart meg a szervezetem, mint máskor, és persze benne van az a hétvége is, amikor mást se csináltunk csak ettünk nagy családi körben. Megmutatom, főleg (ön)motivációs céllal. Ez a chart sosem fog úgy kinézni, ahogy terveztem, egyrészt a természetes ingadozások, másrészt pedig a kontrollvesztés miatt, de ha a tendencia már így nézne ki, én annak is örülnék.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ittblogolok.blog.hu/api/trackback/id/tr3717836805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása